AirPods Max tarzı emoji, yeni cilt tonu seçenekleri ve daha fazlasını içeren iOS 14.5 ile gelen yeni emojiler

Apple Salı günü ikinci iOS 14.5 geliştirici beta sürümünü yayınladı. Sürümün bir kısmı, çiftler için cilt tonlarının bir karışımı, sakallı emoji için cinsiyet seçenekleri, ateşli bir kalp, güncellenmiş bir şırınga ve daha fazlasını içeren 217 yeni emoji.

Bildirdiğine göre  Jeremy Burge ait Emojipedia iOS 14.5 yeni ve güncellenmiş emoji karakterlerin bir karışımına sahiptir. Apple, kanlı bir şırıngayı göstermekten berrak bir ilacı olan bir şırıngaya geçmek için şırıngasını değiştirdi. Güncelleme ayrıca Apple’ın Aralık ayında piyasaya sürülen AirPods Max’e daha çok benzemek için eski Kulaklık emojisini değiştirdiğini görüyor.

Kullanıcılar artık emoji çiftlerini seçerken daha fazla cilt tonu seçeneği görecek ve bir çiftteki her karakter için farklı ten tonlarının ayarlanmasına izin verecek.

Apple, ayın başında ilk iOS 14.5 geliştirici beta sürümünü piyasaya sürdü . Güncelleme, bir yüz kaplaması takılıyken Apple Watch ile iPhone’un kilidini açmanın yeni bir yolu, Apple Fitness + için AirPlay 2 desteği, Çift SIM 5G desteği ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok yeni özellik getirecek.

iOS 14.5’in ilkbaharda bir noktada gelmesi bekleniyor.

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Apple, Dynamic Island, USB-C, 48MP Ana kamera, A16 Bionic ve daha fazlasına sahip iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ı piyasayada

12 Eylül,de ‘Wonderlust’ etkinliğini; iPhone 15, iPhone 15 Pro, Apple Watch Series 9

iPhone 15 Pro Max, Apple’ın ilk periskop lensiyle geliyor

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max önceki modellerden daha pahalı olacak.